Onze diensten

Wij bieden u een volledig dienstenpakket aan dat erop gericht is u het comfort te bieden dat u zoekt en dat van de hoogste kwaliteit is.
 

Glasplaatsing met kraan

Het plaatsen van glas met mini kraan. Minikraan met zuignappen huren voor glaszetten. Geschikt voor binnen- en buitenwerkzaamheden. Ramenplaatser heeft zich de laatste jaren vooral gespecialiseerd in glaskraanwerk voor het plaatsen van zware volumes, bereiken van moeilijke locaties en overbruggen van grotere afstanden.

 

Kraan assistentie

Hier bij Ramenplaatser doen we verticaal transport met autolaadkranen en minikraan. Wij bieden ook kraanassistentie bij de plaatsing van grote en zware lasten zoals: glas, betonnen regenputten, zware steunbalken, trappen, balkons, jacuzzi’s.

 

Kraan werken

Wij beschikken over een autolaadkraan met een reikwijde van 33m, rupskraan met een reikwijdte van 16 meter, een rupskraan van 6m een autoaanhangwagen met 2 assen, 5m x 2m, en verschillenden bestelwagens.

 

Glashandel

Ramenplaatser heeft de technische expertise om voor elk project het meest geschikte type glas te selecteren. Wij zorgen voor het glas en alles wat nodig is om het te installeren. Wij bieden diensten op maat voor onze klanten en zorgen voor alles, van de levering van het glas tot de plaatsing ervan.

 

Onze onderneming

Zowel aan professionelen als particulieren biedt Ramenlaatser snel de beste glas plaatsers om werken uit te voeren zoals glas plaatsen met mobiele kraan, kraanassistentie en andere glaswerken.
Ramenplaatser behoort tot de beste specialisten in zijn sector en trots op de kwaliteit van zijn uitgevoerde werken.

 

Ramenplaatser BV

Herentalsebaan 103
2520 Ranst
BTW NR 0670.737.578
Tel: +32 485 588 121
Email: info@ramenplaatser.eu

Scroll naar boven
Call Now Button